Irrigator Lisan Rechargeable

  • Portabel dental irrigator dental bersih rechargeable cai flosser FDA approve

    Portabel dental irrigator dental bersih rechargeable cai flosser FDA approve

    Kabuktian sacara klinis 50% langkung efektif tibatan flos dental tradisional sareng 80% langkung efektif tibatan Sonicare® Air Floss pikeun ningkatkeun kaséhatan gusi, sareng aranjeunna mangrupikeun pangobatan anu mujarab pikeun gingivitis Kabuktian dina tés laboratorium pikeun ngaleungitkeun 99,9% plak ti daérah anu dirawat kalayan 3- aplikasi kadua Lightweight, tanpa kabel sarta gampang ngagunakeun, Cordless Cai Flosser matak ngamudahkeun pikeun ngajaga gusi healthier.

  • Perjalanan Rechargeable Oral Irrigator Oral Care sareng 4 modeu beberesih

    Perjalanan Rechargeable Oral Irrigator Oral Care sareng 4 modeu beberesih

    bubuka:

    Huntu Deeply Beresih, Whiten Huntu jeung Ningkatkeun Kaséhatan Karét Jeung ditingkatkeun téhnik pulsation unik, Nicwell cai dental flosser bisa nawiskeun tekanan tinggi pulsa cai 1400-1800 kali / mnt, 30-120PSI tekanan cai kuat ngaleupaskeun 99,99% résidu dahareun disumputkeun jero, urut nu gusi sacara efektif sareng ngamajukeun sirkulasi getih.Ogé mantuan pikeun ngaluarkeun getih gusi, napas goréng, mangpaat pikeun brace orthodontic sarta perawatan sasak.

  • Cordless Lisan Irrigator huntu meresihan rechargeable Cai pick

    Cordless Lisan Irrigator huntu meresihan rechargeable Cai pick

    1. urut Interdental, beberesih lisan, pulsa kuat, sarta sakabeh mesin téh waterproof.

    2. perawatan dental profésional sarta beberesih, ngajawab rupa-rupa masalah lisan, beresih jeung euweuh résidu antara huntu

    3. irrigator bisa mantuan dina brushing huntu anjeun, miceun piagam dina beungeut huntu, sarta ngajaga beungeut huntu seger.Ieu ukuran bantu.

    4. Sajaba ti éta, irrigator nu bisa nyabut sababaraha palapis létah jeung sababaraha baktéri dina mukosa buccal, nu bisa nyabut baktéri ti bagian nu urang teu bisa sikat.

    5. irrigator ngabogaan aliran cai-tekanan tinggi, nu bisa urut gusi.

    6. Salaku tambahan, nalika budak leutik, kolotna tiasa ngabantosan anjeunna nganggo irrigator dental, anu tiasa ngajantenkeun kabersihan lisanna langkung saé pikeun ngabantosan anjeunna ngontrol karusakan huntu sareng nyegah karusakan huntu.

    7. Irrigator tiasa kuat nyabut sikat huntu sareng flosses, ogé tempat-tempat anu henteu tiasa dihontal ku sikat huntu asli.Ngaliwatan aksi scouring kuat ieu, résidu dahareun jeung piagam di bagian ieu bisa dihapus bersih, ku kituna pikeun nyabut huntu jeung nyegah tujuan buruk huntu.

    8. Aya ogé pasien ortodontik anu ngagaduhan bagian khusus anu henteu tiasa dihontal ku sikat huntu kusabab nganggo alat ortodontik.Éta ogé tiasa nganggo irrigator dental pikeun nguatkeun beberesih sareng ngabenerkeun bagian khusus pasien ieu, supados gusina tiasa Sehat pikeun nyegah penampilan buruk huntu.

  • Cordless Lisan Irrigator ngabersihan huntu Water pick pikeun perawatan lisan

    Cordless Lisan Irrigator ngabersihan huntu Water pick pikeun perawatan lisan

    Perkenalan fungsi:

    5 Modeu Jero Beresih Jeung Desain Low-Noise, Inténsitas Tinggi Pulse Kolom Cai Cleans Jauh 99,99% tina noda Huntu Nu Brushing Tradisional jeung Flossing teu bisa ngahontal.Éta Sampurna pikeun Saha waé anu gaduh Braces, Implants, Crowns, atanapi Periodontal Pocke.

    1. irrigator bisa mantuan dina brushing huntu anjeun, miceun piagam dina beungeut huntu, sarta ngajaga beungeut huntu seger.Ieu ukuran bantu.

    2. Sajaba ti éta, irrigator nu bisa nyabut sababaraha palapis létah jeung sababaraha baktéri dina mukosa buccal, nu bisa nyabut baktéri ti bagian nu urang teu bisa sikat.

    3. irrigator ngabogaan aliran cai-tekanan tinggi, nu bisa urut gusi.

    4. Salaku tambahan, nalika budak leutik, kolotna tiasa ngabantosan anjeunna ngagunakeun irrigator dental, anu tiasa ngajantenkeun kabersihan lisanna langkung saé pikeun ngabantosan anjeunna ngontrol karusakan huntu sareng nyegah karusakan huntu.

    5. The irrigator powerfully bisa nyabut sikat huntu na flosses, kitu ogé tempat nu sikat huntu aslina teu bisa ngahontal.Ngaliwatan aksi scouring kuat ieu, résidu dahareun jeung piagam di bagian ieu bisa dihapus bersih, ku kituna pikeun nyabut huntu jeung nyegah tujuan buruk huntu.

    6. Aya ogé pasien ortodontik anu ngagaduhan bagian khusus anu henteu tiasa dihontal ku sikat huntu kusabab nganggo alat ortodontik.Éta ogé tiasa nganggo irrigator dental pikeun nguatkeun beberesih sareng ngabenerkeun bagian khusus pasien ieu, supados gusina tiasa Sehat pikeun nyegah penampilan buruk huntu.

     

  • Rechargeable Oral Irrigator Oral Care sareng 4 modeu beberesih

    Rechargeable Oral Irrigator Oral Care sareng 4 modeu beberesih

    The flosser cai bisa bilas kaluar 99% tina plak ti wewengkon dirawat, miceun lebu kadaharan ti wewengkon hard-to-ngahontal.Tip nozzle anu dirancang khusus diterapkeun pikeun ngabersihan gusi sareng nyayogikeun kasehatan lisan sadayana.

    The irrigator lisan bisa ningkatkeun perlakuan lisan ku meresihan sabudeureun implants, crowns, sasak, braces, kurung, kawat jeung sajabana

    1. irrigator bisa mantuan dina brushing huntu anjeun, miceun piagam dina beungeut huntu, sarta ngajaga beungeut huntu seger.Ieu ukuran bantu.

    2. Sajaba ti éta, irrigator nu bisa nyabut sababaraha palapis létah jeung sababaraha baktéri dina mukosa buccal, nu bisa nyabut baktéri ti bagian nu urang teu bisa sikat.

    3. irrigator ngabogaan aliran cai-tekanan tinggi, nu bisa urut gusi.

    4. Salaku tambahan, nalika budak leutik, kolotna tiasa ngabantosan anjeunna ngagunakeun irrigator dental, anu tiasa ngajantenkeun kabersihan lisanna langkung saé pikeun ngabantosan anjeunna ngontrol karusakan huntu sareng nyegah karusakan huntu.

    5. The irrigator powerfully bisa nyabut sikat huntu na flosses, kitu ogé tempat nu sikat huntu aslina teu bisa ngahontal.Ngaliwatan aksi scouring kuat ieu, résidu dahareun jeung piagam di bagian ieu bisa dihapus bersih, ku kituna pikeun nyabut huntu jeung nyegah tujuan buruk huntu.

    6. Aya ogé pasien ortodontik anu ngagaduhan bagian khusus anu henteu tiasa dihontal ku sikat huntu kusabab nganggo alat ortodontik.Éta ogé tiasa nganggo irrigator dental pikeun nguatkeun beberesih sareng ngabenerkeun bagian khusus pasien ieu, supados gusina tiasa Sehat pikeun nyegah penampilan buruk huntu.